Julegavene som enhver bileier elsker

Den største handleuken i året er så vidt forbi og det er fremdeles mange som ikke har kjøpt årets julegaver. En julegave til bilen er kanskje en hit i år og vi i Kolbotn Dekk og Service Senter har samlet de gavene enhver bileier kommer til å sette STOR pris på!

1: Nummer en på listen er en antisklimatte til dashbordet. Nøkler, mobiltelefon, brev, snacks faller ofte ned i krinker og kroker og utgjør en potensiell fare når man skal prøve å fiske det opp igjen. En anti skli matte er en enkel og genial måte å forhindre dette på. Dessuten kommer de med stilige design.

2: Når du skal parkere på Kolbotn Dekk og Service Senter for å ta en siste kontroll på dekkene før vinterføret kan du få hele parkeringsprosessen forenklet med et ryggekamera. Det finnes mange typer på markedet, og det gjør rygging til noe alle kan føle seg komfortable med!

3: Kjenner du igjen følelsen når du setter seg i bilen og ser smuler og annet knask innimellom setene og rusk på gulvmattene? Kanskje er det ikke helt stemning for å dra ut støvsugeren og holde på å støvsuge i vinterkulden. En helt utmerket gave som har gjort mange liv enklere er en liten støvsuger for bil som du kan plugge rett i sigarettenneren. Så kan du ha den rensligheten du fortjener i bilen!

4: Julegave til foreldre og våre nærmeste er ofte noe som gjøres stas ut av: Kanskje får man julegaven kombinert med bursdagsgaven? Julegaven som kan gi bilen en utrolig makeover og oppgradering er nye felger. Visste du at vi i Kolbotn Dekk og Service Senter har blant det største utvalget av felger i hele Norge?

Vi hjelper deg med å finne klassisk, elegant, low-key eller flashy dekk for en super bror eller søster, mor eller far – vi har til og med felger som ser bra ut på bestefar sin bil. Kom innom til oss og vi hjelper deg å finne de beste felgene som du kan legge under treet i år.