Verdens dyreste dekk

Verdens dyreste dekk

Hva får man når man kombinerer gummi med høyteknologi? Svaret er: Superfart. Men er det virkelig verdt pengene å investere i dekk? Vi har undersøkt markedets dyreste dekk – dekk i særklasse som er like luksuriøse som bilene hører til.

  1. Volkswagen sitt hjertebarn

Bugatti Veyron er designet for fart og luksus av produsenten Volkswagen. Smidige linjer, elegant design og ikke minst, noen seriøse hestekrefter under panseret. Denne luksusbilen er nemlig designet for å tåle en fart på hele 406 km/t! Det er ikke rart at dekkene må være robuste for å overleve og Michelin Pilot Sport PAX dekkene er skapt for jobben. Prislapp: cirka 85.000,- per dekk!

  1. Formel 1 biler

Formel 1 har lenge vært arenaen som har briljert i bilinnovasjon – dekk og teknologi går hånd i hånd på Formel 1 banene. Visste du at disse superraske bilene behøver nesten hele 20 dekkskift i løpet av ett race? Dekkene må kunne tåle høy fart og gjennomsnittlig levetid på slike dekk er kun 200 km. Så hvis du vil kjøre som Lewis Hamilton må du velge bransjelederne Bridgestone eller Pirelli. Prislapp: cirka 13.000,- per dekk.  

  1. Den røde drømmen

Fra plakaten på barnerommet til gatene i Soho – Porsche Turbo er en bil som de fleste innerst inne kunne sagt JA til. Denne perlen er utstyrt med en heftig motor og kan akselerere fra 0 til 100 km/t på 3 sekunder! I motsetning til våre Formel 1 favoritter tåler dekkene til Porsche Turbo over 30,000 km med fart og moro. Prislapp: cirka 1300,- per dekk.

 

Nå kan du ta turen innom til Kolbotn Bil og dekkservice og drømme deg vekk noen av markedets beste bildekk. Vi kan ikke garantere at din bil kommer til å kjøre fortere, men vi kan garantere at den blir sikrere og ikke minst, mer komfortabel å kjøre. Prislapp: Vi hjelper med å velge det beste for deg!

Ingen dekkoppgave er for stor eller for liten for oss – ring på 66 80 13 10 eller kom innom våre lokaler på Lienga 7, 1414 Trollåsen.

Hilsen oss i Kolbotn Dekk og Service Senter.