December 4, 2020
Fjern bulker og riper med felgretting!

Truffet en dump? Kjørt på en stein? Eller kanskje bare truffet en veikant? Selv om bilen virker i ok stand, er det fort gjort at felgene ikke er det. Du kan velge å kjøre videre med bulkede felger, eller du kan dra nytte av felgretting. Felgretting er en prosess som fjerner bulker og riper i … Continue reading “Fjern bulker og riper med felgretting!”

Read More
October 28, 2020
Felgretting før vinteren

Etter en lang sommer, der mange har hatt bilferie, vil det ikke være overraskende med bulkede felger. Riper og andre småskader er også helt vanlig. Nettopp ved slike tilfeller er felgretting en veldig kjekk tjeneste å benytte seg av. Vi i Kolbotn Service demonterer dine felger, før vi retter ut bulker og sliper ned riper. … Continue reading “Felgretting før vinteren”

Read More
September 21, 2020
Hva er felgretting?

Du har kanskje hørt om felgretting før, men hva er det? Kort forklart er det en prosess som retter urunde felger, sveiser sprekker, lakkere, spot-reparere kantskader, diamantsliper, og polerer felger. Med andre ord er felgretting enkelt og greit alt dine felger trenger! Har du vært uheldig og rygget inn i kant der felgen ble ødelagt? … Continue reading “Hva er felgretting?”

Read More
August 31, 2020
Hva er felgretting?

Felgretting er en prosess som jevner ut bulker, samt sliper ned riper på dine felger. Det er ikke uvanlig at en havner i en situasjon der felgene får seg en støyt. Enten det er snakk om uheldig steinsprut, eller en kjører bilen inn i en kant, inntreffer uhellet raskt. Da er det lurt å ty … Continue reading “Hva er felgretting?”

Read More
July 21, 2020
Har felgene fått juling?

Felgretting er ikke bare for kosmetikk. Noen ganger har simpelthen bilen fått seg skikkelig juling. Denne sommerferien har nok aldri norske biler kjørt mer. Det har ført til en rekke skader på felger, og her er felgretting et flott alternativ for å få bilen din fin igjen. Prosessen er enkel, rask, og rimelig. Felgretting fikser … Continue reading “Har felgene fått juling?”

Read More
May 21, 2020
Felgretting og reparasjon

Trenger du å rette, reparere, og kanskje også lakkere felger? Det er ikke uvanlig at bilen er i litt dårlig form etter en lang vinter og vår. Men plutselig er sommeren her, og da blir felgretting meget aktuelt for å få bilen til å se bedre ut! Dine felger er en stor del av det … Continue reading “Felgretting og reparasjon”

Read More