November 21, 2019
Felgretting før vintermånedene

Felgretting sørger for at dine felger både ser fine ut, men også blir i bedre form. Dette er viktig før vinteren, der felgene fort kan få seg en del smeller med hardt vær. Felgretting kan gi dine felger en rett og ren overflate, uten bulker og andre skjønnhetsfeil. Her hos Kolbotn Dekk og Service Senter … Continue reading “Felgretting før vintermånedene”

Read More
September 21, 2019
Felgretting for skadde felger

Det er fort gjort å kjøre borti en kant med felgen. Men hva gjør du når felgen din blir skadet? Felgretting er her den rimelige og riktige løsningen som får din felg tilbake i god form. Her rettes bulker og riper som har oppstått ved skaden. Hos oss i Kolbotn Dekk og Service Senter, så … Continue reading “Felgretting for skadde felger”

Read More
August 22, 2019
Felgretting gjør bilen bedre

Mange oss opplever skader på bilen som kan føre til et behov for felgretting. Selv med verktøyet som skal til for å utføre felgretting, så er derimot dette en ganske lang og krevende prosess for privatpersoner. Allikevel kan slik bilpleie få din bil til å se mye bedre ut! Velg derfor å gi din bil … Continue reading “Felgretting gjør bilen bedre”

Read More
July 24, 2019
Felgretting lønner seg!

Har du klart å kantkjøre felgen? Ser felgene dine simpelthen gamle og slitne ut? Da er det ikke nødvendigvis slik at du skal måtte trenge å kjøpe nye. Felgretting er nemlig en måte å både spare penger på, men også få felgene til å se flotte og nye ut igjen! Det er svindyrt å kjøpe … Continue reading “Felgretting lønner seg!”

Read More
June 22, 2019
Bilpleie er essensielt for å opprettholde bilens verdi

Skal du opprettholde verdien av din bil, så er det essensielt at du gir den bilpleie. Dette inkluderer selvfølgelig en grundig vask innimellom, og rutinesjekker. Aller viktigst er dog en tur til verkstedet for profesjonell bilpleie. Felgretting er et eksempel på dette. Treffer du en dump eller stein, så skades felgen. Da kan felgretting rette … Continue reading “Bilpleie er essensielt for å opprettholde bilens verdi”

Read More
May 21, 2019
Ta vare på din nye bil

Har du kjøpt eller skal du kjøpe ny bil eller el-bil i 2019? Da er det viktig å ta vare på bilen. En ny bil kan for eksempel tjene godt av felgretting. Nye dekk og nye felger kan også øke levetiden til bilen, og det kan være gode investeringer nå og fremover. Kanskje skal du … Continue reading “Ta vare på din nye bil”

Read More