September 21, 2020
Hva er felgretting?

Du har kanskje hørt om felgretting før, men hva er det? Kort forklart er det en prosess som retter urunde felger, sveiser sprekker, lakkere, spot-reparere kantskader, diamantsliper, og polerer felger. Med andre ord er felgretting enkelt og greit alt dine felger trenger! Har du vært uheldig og rygget inn i kant der felgen ble ødelagt? … Continue reading “Hva er felgretting?”

Read More
August 31, 2020
Hva er felgretting?

Felgretting er en prosess som jevner ut bulker, samt sliper ned riper på dine felger. Det er ikke uvanlig at en havner i en situasjon der felgene får seg en støyt. Enten det er snakk om uheldig steinsprut, eller en kjører bilen inn i en kant, inntreffer uhellet raskt. Da er det lurt å ty … Continue reading “Hva er felgretting?”

Read More
July 21, 2020
Har felgene fått juling?

Felgretting er ikke bare for kosmetikk. Noen ganger har simpelthen bilen fått seg skikkelig juling. Denne sommerferien har nok aldri norske biler kjørt mer. Det har ført til en rekke skader på felger, og her er felgretting et flott alternativ for å få bilen din fin igjen. Prosessen er enkel, rask, og rimelig. Felgretting fikser … Continue reading “Har felgene fått juling?”

Read More
May 21, 2020
Felgretting og reparasjon

Trenger du å rette, reparere, og kanskje også lakkere felger? Det er ikke uvanlig at bilen er i litt dårlig form etter en lang vinter og vår. Men plutselig er sommeren her, og da blir felgretting meget aktuelt for å få bilen til å se bedre ut! Dine felger er en stor del av det … Continue reading “Felgretting og reparasjon”

Read More
April 21, 2020
Felgretting klargjør bilen for sommeren

Felgretting er en helt egen kunst som kan redde dine felger. Når du skal ut og kjøre bilen denne sommeren, er det viktig å ha rette og penge felger. Bulker og riper er helt vanlige konsekvenser av vinteren, men du trenger ikke dra med deg disse inn i ny sesong. Det er rimelig og raskt … Continue reading “Felgretting klargjør bilen for sommeren”

Read More
March 21, 2020
Felgretting gjør bilen sommerklar!

Felgretting har blitt mer og mer populært de siste årene. Det er fordi felgretting gjør bilen din klar for å cruise bortover landeveiene. Felgene er på mange måter viktig for utseendet til bilen. Når de har fått juling hele vinteren, så er det viktig å gi dem litt skjønnhetspleie. Hos oss i Kolbotnservice kan du … Continue reading “Felgretting gjør bilen sommerklar!”

Read More