January 22, 2020
Felgretting denne våren?

Vinteren byr på tøffe forhold for din bil, og bulkede felger er ofte et resultat. Småsteiner som flyr inn i felgen, eller en uheldig ryggeepisode der du trodde steinkanten var lenger under snøen, fører ofte til behov for felgretting. Dersom du ønsker felgretting denne våren, så har vi gode nyheter til deg! Hos oss i … Continue reading “Felgretting denne våren?”

Read More
December 29, 2019
Vinteren er en kjedelig tid for bilproblemer

Vinteren er en kjedelig tid for bilproblemer, og felgretting er noe mange trenger. Det er tross alt enkelt å komme borti en kant med felgen, eller få bulker og andre skader ved treff av småstein. Da blir skadene fort ganske stygge over tid også.   Ved hjelp av felgretting får en dermed hurtig og enkelt … Continue reading “Vinteren er en kjedelig tid for bilproblemer”

Read More
November 21, 2019
Felgretting før vintermånedene

Felgretting sørger for at dine felger både ser fine ut, men også blir i bedre form. Dette er viktig før vinteren, der felgene fort kan få seg en del smeller med hardt vær. Felgretting kan gi dine felger en rett og ren overflate, uten bulker og andre skjønnhetsfeil. Her hos Kolbotn Dekk og Service Senter … Continue reading “Felgretting før vintermånedene”

Read More
September 21, 2019
Felgretting for skadde felger

Det er fort gjort å kjøre borti en kant med felgen. Men hva gjør du når felgen din blir skadet? Felgretting er her den rimelige og riktige løsningen som får din felg tilbake i god form. Her rettes bulker og riper som har oppstått ved skaden. Hos oss i Kolbotn Dekk og Service Senter, så … Continue reading “Felgretting for skadde felger”

Read More
August 22, 2019
Felgretting gjør bilen bedre

Mange oss opplever skader på bilen som kan føre til et behov for felgretting. Selv med verktøyet som skal til for å utføre felgretting, så er derimot dette en ganske lang og krevende prosess for privatpersoner. Allikevel kan slik bilpleie få din bil til å se mye bedre ut! Velg derfor å gi din bil … Continue reading “Felgretting gjør bilen bedre”

Read More
July 24, 2019
Felgretting lønner seg!

Har du klart å kantkjøre felgen? Ser felgene dine simpelthen gamle og slitne ut? Da er det ikke nødvendigvis slik at du skal måtte trenge å kjøpe nye. Felgretting er nemlig en måte å både spare penger på, men også få felgene til å se flotte og nye ut igjen! Det er svindyrt å kjøpe … Continue reading “Felgretting lønner seg!”

Read More