July 21, 2020
Har felgene fått juling?

Felgretting er ikke bare for kosmetikk. Noen ganger har simpelthen bilen fått seg skikkelig juling. Denne sommerferien har nok aldri norske biler kjørt mer. Det har ført til en rekke skader på felger, og her er felgretting et flott alternativ for å få bilen din fin igjen. Prosessen er enkel, rask, og rimelig. Felgretting fikser … Continue reading “Har felgene fått juling?”

Read More
May 21, 2020
Felgretting og reparasjon

Trenger du å rette, reparere, og kanskje også lakkere felger? Det er ikke uvanlig at bilen er i litt dårlig form etter en lang vinter og vår. Men plutselig er sommeren her, og da blir felgretting meget aktuelt for å få bilen til å se bedre ut! Dine felger er en stor del av det … Continue reading “Felgretting og reparasjon”

Read More
April 21, 2020
Felgretting klargjør bilen for sommeren

Felgretting er en helt egen kunst som kan redde dine felger. Når du skal ut og kjøre bilen denne sommeren, er det viktig å ha rette og penge felger. Bulker og riper er helt vanlige konsekvenser av vinteren, men du trenger ikke dra med deg disse inn i ny sesong. Det er rimelig og raskt … Continue reading “Felgretting klargjør bilen for sommeren”

Read More
March 21, 2020
Felgretting gjør bilen sommerklar!

Felgretting har blitt mer og mer populært de siste årene. Det er fordi felgretting gjør bilen din klar for å cruise bortover landeveiene. Felgene er på mange måter viktig for utseendet til bilen. Når de har fått juling hele vinteren, så er det viktig å gi dem litt skjønnhetspleie. Hos oss i Kolbotnservice kan du … Continue reading “Felgretting gjør bilen sommerklar!”

Read More
February 25, 2020
Felgretting fikser dine bulkede felger

Før en vet ordet av det er sommeren her, og felgretting kan veldig sannsynlig være et behov. Etter en lang, hard vinter, der felgene helt sikkert har fått kjørt seg, så er ikke bulker noe nytt. Det er kanskje noe av det kjedeligste med bilens utseende. Felgretting er en viktig del av vårstellet på bilen. … Continue reading “Felgretting fikser dine bulkede felger”

Read More
January 22, 2020
Felgretting denne våren?

Vinteren byr på tøffe forhold for din bil, og bulkede felger er ofte et resultat. Småsteiner som flyr inn i felgen, eller en uheldig ryggeepisode der du trodde steinkanten var lenger under snøen, fører ofte til behov for felgretting. Dersom du ønsker felgretting denne våren, så har vi gode nyheter til deg! Hos oss i … Continue reading “Felgretting denne våren?”

Read More