April 25, 2019
Gjør bilen klar for sommeren!

Har du kjøpt ny bil eller kanskje el-bil i 2019? Da kan du nok ikke vente til kjøreturene på sommeren. Sørg for nye og komplette dekk med nye dekk, nye felger og ikke minst felgretting. Å kjøpe en ny bil i 2019 kan supplementeres med kjøp av nye dekk og felger, og selvfølgelig også felgretting. … Continue reading “Gjør bilen klar for sommeren!”

Read More
March 22, 2019
Planer om ny bil i 2019?

Kjøp av ny bil kan ofte med hell suppleres med nye dekk og nye felger, kort og godt komplette dekk. Skal du først ha ny bil, så bør også felgretting vurderes. Dessuten, om du skal kjøpe ny el-bil, enten det er Tesla X, Tesla Model 3 eller andre merker, så kan også nye dekk, nye … Continue reading “Planer om ny bil i 2019?”

Read More
February 21, 2019
Klargjør bilen til sommeren

Skal du kjøre mye i sommer, så er det viktig å få unna bilpleien først som sist. Bytting av dekker og felger, sjekk av bremser, rustfjerning, lakkering og generell bilpleie kan alle være på agendaen for deg. Spesielt dersom du skal kjøre lengre distanser om sommeren, så er det viktig med god bilpleie. Finn et … Continue reading “Klargjør bilen til sommeren”

Read More
January 7, 2019
Kontrastene i årstider gir bilførere mer ansvar på veien

Etter en rekordvarm sommer spår meteorologene at Skandinavia må kompensere med en ekstra kald vinter i år – er det noen av dere som har allerede kjent på kulden? Is, snø, sludd og frost er alle ting som hører vinteren til og da er det spesielt viktig å ha gode dekk og nok mønsterdybde. Kolbotn … Continue reading “Kontrastene i årstider gir bilførere mer ansvar på veien”

Read More
September 3, 2018
Disse 5 tingene bør du sjekke på bruktbilen

Vi er glade for å hjelpe våre kunder i alt fra felg- og dekkarbeid til tips og gode råd med det meste innen bil. I skyggen av den rekordvarme sommeren vi hadde ruller vi sakte opp vinduene og graver frem de typiske manglene og feilene alle bør se etter når de er på utkikk etter … Continue reading “Disse 5 tingene bør du sjekke på bruktbilen”

Read More
July 3, 2018
Slik får du en lønnsom deal ved bilkjøp

Vi er inni sesongen der noen har sommerferie mens andre drømmer seg vekk til cruising på veiene i solskinn og en ny kabriolet med nye drømmedekk fra Kolbotn Dekk og Service Senter. Uansett hvilken bil du ønsker deg, så er det en liste med ting som alle mekanikere vet man burde sjekke hvis man skal kjøpe bruktbil.

Read More